Monday, 29 October 2012

DINNER OK !!

Haa entry aku kali ni, aku nk ceritakn..psal prsiapan aku untuk pegi dinner clss aku anjurkn. Aku ase, mlm tu mrupakan mlm dinner yg pling best aku pegi. :D Mane tak nyee semua bende dr ats smpai bwh ade org spnsor, haha..




Nak dijadikan cerita, seminggu sblom nk g dinner mlm tu aku rilex je. Padahal baju tak de, ksot, tudung pe sume ni, zero doo.. mne tak nye pokai ujung2 sem ni. Fuhh ikut kn hati pk, rilex la konon, bajet cool tk de pape blku..pee dlam hati glbah kott. Yela aku pompuan tak macam laki. Pompuan bnyk bnde kne prepare, nk kne usung kt badan diorang dr ats smpai bwah, beg, baju, kasut, hiasan pelik2 laa gelang laa, rantai. Ni lagi satu, MAKEUP.. adui lemah betul. –“, belom tambah tang nk belit2 kepale tu. “Ha hape die tu??” alaa pompuan kn skrg klau ade function2 mcm ni mesti ade slendang, pkai tudung belit2 kepale tu.
 Ape name imej skrg tu, haa “ hanatajima” ke hape…? Termasukla dengan aku aku skali try pesyen tu. Haha. Serius pening pale aku pkai.
   
Tu baru seminggu sblom, ni BESOK nye nk g dinner!. Haa sekarg baru tau.. rase kau FA..! haha xD .padan muke ko ~~”. Sume aku tak prepare ape2 lgi. Aku pun ape lg dgn tetibe ringan plak mulot ni nk brtanye member2. Haha ape lagi , dr atas smpai bawah la aku  dpt sponsor. Hal maklom la hujung2 sem duit da tak dok, aku plak bkn jenis ade smpn bju2 tok event2 mcm tu.Ape2 pn ats jase baik2 member2 la aku dpt pegi ke dinner yg pling best ni. Thank korang ! :D LOVE u all so much.

Dinner mlm tu, sbenar nye di uruskan oleh clss aku. Bnyk kne bayar tu ko tau tk! , adeii yai (jumlah bayaran dirahsiakan) tp best la clss kami menang prsembahan trbaik, clss kmi yg uruskn clss kmi jugak menang.haha cx.  Mesti clss lain bengang.


Mlm tu aku enjoy sgt :D, sume  pic ni la hasil nyee..






No comments:

Post a Comment