Thursday, 13 December 2012

cuti da habes..


Olla all writter’s blogger..

Entry kali ni ifa nak story sikit pasal cuti semester ifa. best tak best jugak.. dua kali ganda boring daripada best. First week cuti je, bnyak kali kua sampai ibu mengamuk, sebab balik lambat.. ape lagi membebel la wahai pemaisuri hamba kat rumah  tu..chot chet chot chet. Haha. Alahai wahai pemaisuri ku, maafkan anakandaa..yaa..

Lepas kene mara langsung duduk uma teros,, tk kua kua sampai cuti week yg ke tige. Haha..hadoyaii. habes cuti ifa spent time ngn tv, novel, update entry, buat manuskrip novel ‘jarak cinta’ ifa, mesej, jaga adik, bagi putih makan, masak, kemas rumah haaaaaa! Bosan!.  Memang rumah ku syurga ku la ‘wa cakap lu’ perghh terbaikk..(Y)

Dan next sem kali ni ifa dduk kat rumah sewa lame lgi. Tapi this time tak se ‘roomate’ dengan nurul lagi. Makcik yng syungguh cherewet tu..haha. actually I miss her ‘celatoh’ hehe. Roommate kali ni ialah miss NOOR KARTINA .. (:  class mate ifa jugak. Are very kind person. But u know..no bodys perfect right..tina. 

Semester ni  adalah semester paling ifa cuak. Tak ready la ifa nak praktikal..): ..cam tak sure je nak g. macam mane la bos ifa tu nanti.. jangan bagi kerje bukan-bukan suda la. harap2 la tahun ni tahun pengakhiran nye, baik-baik belaka untuk ifa.aminnn..
Nanti ifa cerita experience ifa keje kat tempat ifa praktikal tu ye.  kat mane ? nanti ifa cerita next enTry ok ;)

No comments:

Post a Comment