Friday, 19 April 2013

LATIHAN INDUSTRI 1

olla alls.
hari-hari yang dilalui rasa macam sagt memenatkan. menjalani hidup sebagai student praktikal sangat meletihkan T^T. kalau dlu otak ni malas nak bergerak, sekarg otak ni da bergerak da gear die. nk berasap pun ade gak ase nye ni.. hmm tapi tak pe aq anggap ini semua cabaran sebelum aku melangkah lebih jauh lagi lepas keluar dari politeknik tu. lubuk ilmu bagi sesetengah pelajar.

mempejari cara hidup sebagai seorang yang sudah bekerja agak melucukan bagi aku. heehe. entah la..setiap pagi kau akn pikir baju ape yang kau nk pakai. walaupun sama je macam time g class dlu, tp yng ni lain skit..kne pkai up todate. tak boleh pkai selekeh2 time kt pat kje. nnt bos kate ape pulak kn.. lagi satu nak mempelajari sesuatu dengan senior kat tempat kerja kene pandai2 la bawak diri orang cakap. nk mintak orang ajar tu , jangan la orang cakap "bodoh sombong" kalau tak tau. cakap tak tahu. jangan senyap je n the most important thing is.. adat kat tempat kerja la, kalu senior ade tegur2 skit tu. bia la kasar pun. kau telan je la, pahit2 tu kan..lame2 ko ase manis jugak nanti. bebaloi ape yg ko ase kne tibai ngn senior ko tu.

macam ..well nk kte semua nye ok..tak jugak, aku ngat aq nk tukar da tmpt prktikal. aleh2..sampai habes la alamt nye..hopefully, dpt update latest entry pasal LI aq ni nnt. see u guys soon ;)

No comments:

Post a Comment